Expositie De Meerpaal Dronten

 

Op zondag 6 november 2016 om 15:00 uur bent u van harte uitgenodigd voor de 5e expositie van Ruben in de Meerpaal in Dronten.

Deze expositie van Ruben Stallinga wordt in combinatie gehouden met werken van de  kunstenaar van de informele kunst, Ap Stichter uit Emmeloord. Twee kunstenaars die je weer even bepalen bij de basis van het bestaan. Terug naar de basis vormen en  basis materialen die het uitgangspunt zijn voor deze kunstenaars. Jorrit van Bavel (lid van de Ahold art foundation) zal het openingswoord houden tijdens deze opening. Een chemie van pure kunst en besmettelijk verzamelaars enthousiasme zijn de ingrediënten van een prachtige opening van deze expositie. Bent u niet in de gelegenheid om bij de opening aanwezig te zijn, dan kan u de kunstwerken nog bezichtigen tot en met 18 december 2016.

 

https://www.meerpaal.nl/uitgelicht/ap-stichter-en-ruben-stallinga-exposeren-meerpaal/