ADAF 2018

Annual Dutch Art Fair 2018  

Tijdens de 8e editie op 13 en 14 oktober, presenteren meer dan 150 professionele kunstenaars uit ruim 10 verschillende landen hun kunst aan duizenden bezoekers. Hiermee is de ADAF de meest professionele en grootste Nederlandse kunstbeurs waar geballoteerde kunstenaars zelf hun werk exposeren en verkopen.

Door de aanwezigheid op de Huntenkunst dit voorjaar, is Ruben zijn kunst opgevallen bij de beurs manager van de ADAF kunstbeurs dhr. Raoul Locht. We werden uitgenodigd en geballoteerd voor deze grote kunstbeurs. Deze ballotage betekende dat het werk van Ruben gewaardeerd werd voor een groot podium binnen de reguliere kunst. Een mooier compliment konden we ons niet wensen.

De beurs was druk bezocht ondanks het mooie weer. Er waren zeer waardevolle gesprekken met bezoekers en mede kunstenaars en dat maakte dit beursweekend tot een zeer geslaagde ervaring. We mochten nog meer mensen de prachtige kunst van Ruben laten zien EN het verhaal vertellen van een autistische jongen die dankzij zijn beperking pure kunst maakt.