Links

http://wKunstruimte Novazerozwww.novazero.nl

De eigenaren van de kunstruimte “Novazero” zijn nauw betrokken bij de promotie van Ruben zijn kunstwerken.  “Novazero” is een kunstruimte die culturele activiteiten promoot voor de Noordoostpolder en omstreken en biedt een gratis expositieruimte voor kunstenaars.

 

http://www.collectiebaron.nl

Collectie Baron is een particuliere verzameling van moderne kunst die zich ook mogen verheugen op het bezit van enkele “Stallinga’s”  De collectie heeft een focus op de kunst verzameling van Anton Heijboer zodat zij een volledig mogelijk beeld te verkrijgen van zijn kunstenaarschap. Daarbij biedt het tevens aandacht voor geestverwanten zoals Victor IV en Jan Montyn en anderen.

http://www.zonnebloemschool.nl/zonnebloemschool/in-de-media/expositie-ruben-stallinga#.Vgf5wWunqmA

Ruben knipt mefibosetDe Zonnebloemschool is een school voor Zeer Moeilijk Lerende Kinderen die onderwijs bied dat gericht is op, en ondersteunend voor de manier waarop leerlingen later wonen, werken en hun vrije tijd gaan besteden. Door de ontdekking van Ruben als kunstenaar, is er een kunstklas opgezet. Door deze klas is er ruimte gekomen voor creatieve talenten binnen de school.

http://www.noptalent.nl

Vanaf 1 september 2016 heeft Ruben een nieuwe stage plek gekregen en wordt hij met kundige leiding en creatieve geest van Hilda Hoekstra van NOP-talent, begeleid en uitgedaagd. Zo worden nieuwe gezichtspunten ontwikkeld en wordt er gewerkt met nieuwe materialen zodat er nog meer variatie ontstaat in materiaal en inzicht van deze jonge kunstenaar. Hierbij blijft het uitgangspunt dat Ruben zelf de keuze van materiaal en manier van werken bepaald.